För inspiration i hem & trädgård

Längtar du efter känslan av harmoni och att få vara i balans?
Att hitta din alldeles egna plats för återhämtning
där du kan känna sann glädje?

I våra onlinekurser ger vi dig inspirationen och mer kunskap om hur det går till. I takt med att du skapar utrymmen som är det bästa för dig kommer det också att återspegla sig inom dig. Det finns ett talesätt som säger utsidan speglar insidan och det är exakt vad Feng shui handlar om. Vår önskan är att hjälpa dig öppna upp för positiv energi och få in mer av den där sanna glädjen. Att du ska må bra i ditt hem och ta med dig den känslan vart du än är – tillsammans med dina vänner, på ditt jobb, på promenaden eller hemma i din trädgård.

Maria och Marianne

Det som göra våra kurser så unika är upplägget med filmer, text, ljudfiler och nedladdningsbara E-böcker. Dessutom har du fri support av oss via e-mail om du undrar över något under tiden.

Älskar du heminredning och trädgård – vill du få in välgörande och rogivande ordning hemma och på din arbetsplats – önskar du tips, idéer och inspiration – känner du dig redo för en positiv livsstilsförändring – då har vi med all säkerhet en kurs som passar just dig!

Vi ser framemot att följa dig på din väg in i denna fantastiska och spännande värld som Feng Shui har att erbjuda. Med våra kurser blir det helt enkelt ”Feng Shui på lätt sätt”.

Med värme Maria och Marianne

NYHET! Nu kan du bli medlem och skapa ett abonnemang som ger tillgång till samtliga kurser så länge du själv vill, månad eller årsvis. Mer om det kan du läsa här >>