Trädgårdskurser

Helt nya och Unika onlinekurser för din Trädgård! 

Vill du tillföra det där lilla extra i Trädgårdens design och känna en härlig helhet?

Med de två kurserna om Feng Shui i Trädgården guidar vi dig igenom grundstenarna i den gamla Kinesiska läran. Vi leder dig steg för steg igenom trädgårdens olika rum och hjälper dig få en harmonisk och lustfylld trädgård för alla sinnen. Vi känner oss ganska säkra på att du känner en helt ny samhörighet med din trädgård när du gått igenom våra kurser!

I kurserna: ”Feng Shui i Trädgården del 1 och 2”  finns alla verktyg med: Chi, Yin & Yang, De 5 elementen, BaGua med de 9 Livsaspekterna samt övningar i Mindful, bonusmaterial mm.

Del 1 förmedlar vi känslan av Chi-energin som tar sig runt i trädgården och hur du kan tänka runt Yin och Yang i stort och smått. Du får också hjälp att planera trädgården från början.

Läs mer om ”Feng Shui i Trädgården – del 1”

 

I del 2 går vi på djupet av De 5 elementen och visar hur du kan jobba med Ba Guan och de 9 Livsaspekterna.  Du får beskrivande exempel på var du hittar de olika elementen i din trädgård, samt på vilket sätt Livsaspekterna kan användas för att stärka ditt eget inre välmående. Till Feng Shui i Trädgården – del 2

Båda kurser innehåller många exempel och så småningom hoppas vi att du får in en mer naturlig känsla för Feng Shui och dess verktyg. 

I varje kurs ingår också bonusmaterial!

Följ länken till vår Kursportal Feng Shui på lätt sätt  där du kan skapa abonnemang och bli medlem, du får då tillgång till alla våra kurser. Varmt välkommen! Maria och Marianne