Trädgårdskurser

Helt nya och Unika onlinekurser för din Trädgård! 

Vill du tillföra det där lilla extra i Trädgårdens design och känna en härlig helhet?

Med de två kurserna om Feng Shui i Trädgården, guidar vi dig igenom grundstenarna i den gamla Kinesiska läran. Vi leder dig steg för steg, igenom trädgårdens olika rum och hjälper dig få en harmonisk och lustfylld trädgård för alla sinnen.

Vi känner oss ganska säkra på att du känner en helt ny samhörighet med din trädgård när du gått igenom våra kurser!
I vinter erbjuder vi 25% i rabatt på alla våra trädgårdskurser. Så passa på att unna dig en härlig inspirationskälla under vinterns kallare dagar.  Ange rabattkod: Vintermys i kassa.

Kurspaket: Feng Shui i Trädgården

I kurspaketet: ”Feng Shui i Trädgården” får du båda kurserna i ett. Det ger dig hela innehållet samlat och lätt tillgängligt.
I kurspaketet finns alla verktyg med: Chi, Yin & Yang, De 5 elementen, BaGua med de 9 Livsaspekterna samt E-böcker, övningar i Mindful, bonusmaterial mm
Läs mer om Kurspaket: Feng Shui i Trädgården

 

Energiflöde och Balans

I del 1 förmedlar vi känslan av Chi-energin som tar sig runt i trädgården och hur du kan tänka runt Yin och Yang i stort och smått. Du får också hjälp att planera trädgården från början.

Läs mer om ”Feng Shui i Trädgården – del 1”

 

Ba Gua och De fem elementen

I del 2 går vi på djupet av De 5 elementen och visar hur du kan jobba med Ba Guan och de 9 Livsaspekterna. 
Du får många exempel på var du hittar de olika elementen i trädgården och hur Livsaspekterna kan användas för att stärka ditt eget inre välmående.
Läs mer om ” Feng Shui i Trädgården – del 2″.


Båda kurser innehåller många exempel och så småningom hoppas vi att du får in en mer naturlig känsla för Feng Shui och dess verktyg. 

I varje kurs ingår också bonusmaterial!

Följ länken till vår Kursportal Feng Shui på lätt sätt  där du hittar fler kurser!