Feng Shui i Hemmet

Längtar du efter den där sköna avslappnande känslan i ditt hem?  Ett hem som andas harmoni och speglar den du är idag.

Feng Shui i Hemmet Just nu 395:- (Ord.pris 495:-) Ange rabattkod Inspiration  Till kursen

Det är inte så lätt alla gånger att veta hur man ska göra, därför kan den här kursen vara till stor hjälp. I den hittar du alla de där små knepen som kan göra betydande skillnad för helhetskänslan i ditt hem eller i ett specifikt rum. Här finns verktygen som hjälper dig att skapa ett hem som är i harmoni med dig och din familj. Efter kursen har du både  grunderna och guldkornen inom Feng Shui  som gör att du vet hur du ska gå till väga för att få den där sköna avslappnande känslan hemma.

 Feng Shui i hemmet är för dig som

  • Vill hitta strukturen och skapa harmoni i ditt hem
  • Känner att det är dags för en positiv förändring
  • Vill se ditt hem på ett nytt och intressant sätt
  • Behöver nya idéer och inspiration
  • Ta del av en kunskap som är trendlös
  • Vill lära dig Feng Shui på lätt sätt

Kursen finns på vår kursportal och är enkel att använda. Du bestämmer själv i vilken ordning du vill ta kapitlen och kan göra kursen när och var du vill i din mobil, dator eller läsplatta. Som extra bonus ingår en e-bok med kursens innehåll samt mailsupport vid funderingar eller frågor. Just nu 100:- rabatt! Du betalar endast 395:- (Ord.pris 495:-) Ange rabattkod Inspiration för att ta del av erbjudandet. Till Feng Shui i Hemmet >>

Sagt om kursen:
Jag tycker det är mycket bra med de små delarna så man kan ta del för del i lugn takt. Avslappnande att lyssna och reflektera på en del efter jobbet. Lätt att gå tillbaka och repetera. Du ger en lugn och behaglig stämning. Och naturligtvis intressant och lärorikt. /Maud

Jättebra kurs. Du har lyckats mycket bra med alla avsnitt. Jag blev medryckt och intresserad, super! /Ingela

Din kursledare är Maria Österborg som på ett lättsamt sätt leder dig steg för steg på din väg till ett harmoniskt hem. Kursen är unik i sitt slag med sitt innehåll av filmer, texter, bilder och ljudfiler. Maria är cerifierad inom Feng Shui och grundade Feng Shui på lätt sätt i augusti 2015.


Läs mer om Feng Shui i Hemmet i vår kursportal genom att klicka här eller via knappen nedan. Där
 kan du läsa allt om kursen samt se tre kapitel som är öppna. Kom ihåg rabattkoden Inspiration för att ta del av erbjudandet.


Betala med Swish

Vill du betala med Swish går det bra, vi lägger då in kursen manuellt. Klicka på bilden eller här och registera dig i vår kursportal med mailadress och lösenord (har du redan en kurs behövs inte det). Betala det rabatterade priset 395:- till 070-99 25 763 (Maria Österborg) och skriv Inspiration meddelandefältet. Så snart kursen är betald och den är inlagd skickar vi dig ett mail med kvitto samt att den finns i din profil.


Har du bestämt dig för att börja din resa inom Feng Shui – att nu är det verkligen dags att skapa den där sköna harmoniska känslan i ditt hem, klicka på knappen nedan så kommer du direkt till kortbetalningen av kursen och du har den alldeles straxt i din enhet.


Har du några funderingar eller känner dig osäker på hur du ska göra när du ska köpa kursen är det bara att skicka ett mail till oss så hjälper vi dig. kontakt@fengshuipalattsatt.com