De Fem Elementen – Ba Gua

Ta dina kunskaper inom Feng Shui till en högre nivå

Med hjälp av De fem elementen skapas balansen i hemmet, trädgården och i dig själv. Många gånger är det elementens obalans som gör att det inte känns ”riktigt rätt” i en inredning eller trädgård. Varje element är i sin tur kopplad till en livsaspekt i Ba Gua. En Ba Gua kan liknas vid en karta som läggs över ett hem, en trädgård eller ett enskilt rum. Exakt hur du går till väga för att ta kunskapen till hjälp får du reda på i kurserna.

Vill du starta en positiv förändring i ditt liv är Ba Guan och de 9 livsaspekterna till god hjälp. Här kan svaren finnas om du upplever att någon livsaspekt inte är som du önskar.
Enligt Feng Shui består universums materia och byggstenar av De fem elementen, vatten, trä, eld, jord och metall. Det här är ett spännade och roligt verktyg att använda sig av.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kurspaket
De fem elementen & Ba Gua med nio livsaspekterna

Vid den första kontakten kan det vara lite knepigt att förstå begreppen eller hur de samverkar tillsammans. Därför är det med stor glädje vi kan erbjuda dig kurspaketet. Här får du steg för steg reda på hur du använder de olika verktygen.

De fem elementen och Ba Gua med livsaspekterna