Snart ser en ny kurs dagens ljus

Det här är en kurs jag velat gjort länge och nu är det dags!
Den handlar om De nio Livsaspekterna i Ba Gua.


Varje Livsaspekt får ett eget kapitel där teori och praktiska exempel blandas. Det här är ett jättebra redskap inom Feng Shui och kan användas i hela hemmet, ett enskilt rum eller i trädgården. Att använda sig av Ba Gua underlättar en hel del när till exempel ett rum ska tapetseras eller inredas. Även fast jag vet att Ba gua är helt otroligt att jobba med blir jag alltid lika glad och överraskad hur väl den stämmer när den följs.

Mer om Ba Gua finns så länge att läs om här på hemsidan eller titta gärna på vår kurs Ba Gua och De nio Livsaspekterna – steg 3 där du kan se tre öppna kapitel. Återkommer snart när alla kapitel är färdigskrivna och kort börjas tas. Ha det så gott till dess!🌸/Maria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s