Feng Shui i Trädgården

Feng Shui tillför det där lilla extra i trädgårdens design
och  hjälper till att knyta ihop allt till en helhet.

Genom de två delarna av ”Feng Shui i Trädgården” hjälper vi dig att skapa en harmonisk och lustfylld trädgård för alla sinnen. Efter kurserna kommer du att känna en helt ny samhörighet med din trädgård!

I del 1 förmedlar vi känslan av Chi, energin som tar sig runt i trädgården och hur du får in tänket runt Yin och Yang. För dig som har behovet finns också en guide på hur du kommer igång och får en bra plan att utgå ifrån när du formar din trädgård. Läs om Feng Shui i Trädgården del 1 här >>

 

I del 2 går vi på djupet med De fem elementen och hur du kan använda dig av Ba Guan. Du får många beskrivande exempel på hur elementen återspeglar sig i din trädgård och på vilket sätt de nio Livsaspekterna kan användas för att samtidigt stärka ditt eget inre välmående. Läs mer här >>

När du skapar abonnemang får du tillgång till samtliga kurser som medlem.
Varmt välkommen! 🌸 /Maria och Marianne  Läs mer här >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s