Feng Shui i Hemmet

Längtar du efter den där sköna avslappnande känslan i ditt hem? Eller känns det som att det är dags att ta in ny härlig energi i livet med idéer som ger nya infallsvinklar, då är den här kursen för dig.


Här finns verktygen och vägledningen som hjälper dig att skapa ett hem som är i harmoni med dig och din familj. Du får reda de på där små knepen som kan göra betydande skillnad för helhetskänslan i ditt hem eller i ett specifikt rum.

Kursen finns på vår kursportal och är enkel att använda. Du bestämmer själv i vilken ordning du vill ta kapitlen och kan göra kursen när och var du vill i din mobil, dator eller läsplatta. Efter kursen vet du hur du ska gå till väga för att få den där sköna avslappnande känslan hemma med hjälp av guldkornen inom Feng Shui.

Som medlem i Feng Shui på lätt sätt får du massor av inspiration och kunskap. Välj mellan månads- eller årsabonnemang som ger obegränsad tillgång till samtliga kurser där den här ingår. Varmt välkommen som medlem! /Maria och Marianne 🌸
Läs mer om Feng Shui i Hemmet och medlemskapet här >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s