Varmt välkommen som medlem

Fantastiskt roligt med nylanseringen av Feng Shui på lätt sätt.
Nu kan du bli medlem och få tillgång till samtliga kurser.


Det är över tre år sedan som första webbkursen såg dagens ljus, tänk vad tiden gått fort. Att det var den första i sitt slag känns extra roligt nu när vi tagit Feng Shui på lätt sätt och utvecklat ett steg till. Det här är för dig som vill skapa sköna livgivande miljöer hemma, i din trädgård, rensa i röran eller lära dig Feng Shui på ett djupare plan och vill ha stöd på vägen. Det här nya konceptet ger möjlighet att bestämma när och hur länge du själv vill vara medlem, samt att det går att välja vilken kurs som helst!
Redan i somras kom idén och började ta form under hösten och vintern. Det har varit en hel del pyssel sedan dess med att färdigställa allt men värt varenda minut. Länkar och text har ändrats, kontrollerats och rättats till under resans gång. Men nu är allt i hamn och vill därmed önska dig varmt välkommen som medlem! /Maria
Klicka på bilden ovan eller läs mer här >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s