Snart lanseras ett helt nytt koncept

Just nu pågår en uppdatering av kursportalen och en lansering av ett helt nytt koncept står för dörren. Det är över tre år sedan som första webbkursen såg dagens ljus, tänk vad tiden gått fort. Att det var den första i sitt slag inom Feng Shui känns extra roligt nu när vi utvecklar Feng Shui på lätt sätt ett steg till. Därför kan vissa länkarna till kurserna inte stämma under tiden det pågår. Men håll ut! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur!? 🙂 Vi jobbar på och återkommer så snart vi är klara. Ha det så gott tills dess! /Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s