Utsidan speglar insidan

Längtar du efter känslan av harmoni och att få vara i balans?
Att hitta din alldeles egna plats för återhämtning
där du kan känna sann glädje?

I våra onlinekurser ger vi dig inspirationen och mer kunskap om hur det går till. I takt med att du skapar utrymmen som är det bästa för dig kommer det också att återspegla sig inom dig. Det finns ett talesätt som säger utsidan speglar insidan och det är exakt vad Feng shui handlar om. Med glädje och passion för det goda i livet som drivkraft skapar vi kurserna. Det är där du kan hitta vägen till ett inre välmående och att forma livgivande miljöer. Grundidén är att avdramatisera och förenkla Feng Shui.

Marianne och Maria

Vår önskan är att hjälpa dig öppna upp för positiv energi och få in mer av den där sanna glädjen. Att du ska må bra i ditt hem och ta med dig den känslan vart du än är – med dina vänner, på ditt jobb, på promenaden eller hemma i din trädgård.

Det som göra våra kurser så unika är upplägget med filmer, text, ljudfiler och nedladdningsbara E-böcker. Dessutom har du fri support av oss via e-mail om du undrar över något under tiden.

Så om du älskar heminredning och trädgård – vill få in välgörande och rogivande ordning hemma och på din arbetsplats – önskar tips, idéer och inspiration – är redo för en positiv livsstilsförändring – då har vi med all säkerhet en kurs som passar just dig!

Vi ser framemot att följa dig på din väg in i denna fantastiska och spännande värld som Feng Shui har att erbjuda. Med våra kurser blir det helt enkelt ”Feng Shui på lätt sätt”.

Med värme Maria och Marianne

Här hittar du alla våra onlinekurser om Feng Shui för hem och trädgård>>  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s