Högsommar och semestertider

Nu stundar en ljuvlig tid med förhoppningsvis mycket sol, värme, lata dagar och umgänge med familj och goda vänner.

Ser man högsommaren ur ett Feng Shui perspektiv tillhör den eldelementet som spretar åt alla håll, den energin gör oss aktiva och sociala. Men som alltid är det bra med lite vila ibland, därför kommer här lite sommartips ifrån vår kursportal för härligt lata sommardagar i hängmattan eller på resan.

Under hela juli har vi ett förmånligt erbjudande på vårt kurspaket Feng Shui i Trädgården som ger dig hela 520 kronor i rabatt. I de båda kurserna leder vi dig steg för steg genom trädgårdens olika rum för att du enkelt ska få svar på dina funderingar samtidigt som du fylls med massor av inspiration och egna idéer. Kurspaketet vänder sig till dig som har en inneboende längtan efter en lustfylld trädgård som andas harmoni och som vill få hjälp att få till det där lilla extra. Läs mer här >>>

 

I sommaren kommer våra kurser Feng Shui på lätt sätt steg 1-3 att göras om något och få lite nya uppdateringar. Den här bilden vill vi visa reda nu, den kommer pryda Steg 1. Kursen vänder sig till dig som vill hitta balansen i ditt hem, i din vardag och i dig själv med hjälp av Feng Shui gyllene grundregler. Du får en mängd handfasta tips på vad du kan göra och bör tänka på. Som alltid när du väljer våra kurser finns vi vid din sida när det dyker upp funderingar eller frågor. Läs mer här >>

Vill du prova på hur det är att göra en kurs online finns två Nyfiken på Feng Shui, de är helt kostnadsfria. Läs mer om dem här >>  Alla våra kurser och kurspaket hittar du här som faktiskt blivit hela 10 stycken. Fantastiskt roligt tycker vi och är så glada att du är med på vår resa, tusen tack!

Nu väntar några veckors semester och vi återkommer igen i slutet av Augusti med lite roliga nyheter. Hoppas att du också får en härlig sommar och den återhämtning du behöver. Önskar dig en underbar sommar, hör snart igen! Kram Maria och Marianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s