I midsommartid

I dag är det sommarsolstånd, årets längsta dag.

Solen står som högst på himlen och i norra delarna av landet går inte solen ner utan det är ljust hela natten. Det här ger en pigg yang energi som gör att vi gärna vill vara sociala och hitta på roliga saker. Så vad kan då passa bättre än att fira just midsommar, en fin tradition som är unik för Svergie. Och apropå roliga saker så finns det tre öppna kapitel i varje kurs. Den här filmen är hämtad ur nya trädgårdskursen där Marianne berättar om att få ihop helheten.  Till kapitlet>>

Vi önskar dig en riktigt skön midsommarhelg! Med värme Maria och Marianne

Ps. Kom ihåg att du hittar många roliga kurser för hem och trädgård i vår kursportal. Just nu har vi lanseringserbjudande på kurspaketet Feng Shui i trädgården, den är för dig som längtar efter en lustfylld och harmonisk trädgård. Läs mer här >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s