Juni i tidig sommar

Första sommarmånaden är här, en underbar känsla för alla oss som älskar den här årstiden. Naturen fullkomligt exploderar. Det här är en härlig energi att ta till vara på om man vill låta nya idéer gro och ta form.

Och idéer ja, har du något speciellt önskelmål eller en idé om vad vår nästa onlinekurs skulle kunna handla om? Det kan vara om ett specifikt ämne som t.ex hur man bäst rensar och sorterar hemma, smarta förvaringslösningar eller kanske hur en rabatt i trädgården kan formas utifrån ett Feng Shui perspektiv. Berätta gärna för oss, vi blir jätteglada om du mailar till oss.

Önskar dig en härlig juni med massor av värme och idéer! /Maria och Marianne

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s