Köket – hemmets hjärta

Köket är oftast lite som hemmets hjärta. Det är där man samlas, lagar mat, äter och umgås. Det är också en plats som lätt får stagnation. Därför är det bra att ha extra koll så att Chi kan röra sig fritt och ledigt.

Är köket stökigt och rörigt är det inte lika roligt att laga maten som när det rent och lätt att hitta det som behövs. Den Chi som finns i köket tas mer eller mindre upp av maten som förvaras och lagas i köket. Även ditt eget humör och känslan av hur du för tillfället mår präglar maten som lagas. Därför kan det vara bra att tänka på att det är här man ger både kroppen och själen näring.

Mer om köket och vägen till att hitta den där sköna känslan hemma finns i vår onlinekurs Hemmet som du hittar här >>
Med värme Maria och Marianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s