Välkommen du sköna vårmånad

Visst är det härligt att vi redan är i mars.

Årets första snödroppar

Årets första vårmånad. Det är nu som kanske den största skillnaden mellan årstiderna märks över vårt avlånga land. Marianne har redan snödroppar på Öland medan Maria har marken täckt med några decimeter snö vid Medelpadskusten. Men var vi än bor så kan vi alla med största säkerhet uppleva den där härliga pigga vårkänslan. Det liksom börja spritta i hela kroppen och allt känns så mycket lättare.

I ett Feng Shui perspektiv är det träelementet gör sig påmint med sin uppsträvande och igångsättande energi.

Känner du av den här pigga energin och vill göra något nytt i ditt hem eller i din trädgård men saknar inspiration hittar du alla våra kurser här. Där får du reda på hur du med enkla medel kan ändra och skapa den där sköna känslan i harmoni. Har du tidigare aldrig provat en webbkurs finns serien ”Nyfiken på Feng Shui” som är helt gratis.

Vet du en del om Feng Shui men inte så insatt i de olika elementen finns vår onlinekurs De fem elementen, där gör vi en riktig djupdykning och som extra bonus finns en nedladdningsbar E-bok, perfekt att ha i läsplattan eller skriva ut och ha nära till hands.
Allt gott till dig! Med värme Maria och Marianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s