5 tips för god Feng Shui i trädgården

Det är med stor glädje vi presenterar vår nya webbkurs!

Vad kan passa bättre än att få drömma sig bort ett tag till den ljuva sommaren nu när ljuset äntligen har återvänt och vi går mot våren med stormsteg. Den där pirrande längtan efter att få vara ute och påta i trädgården börjar göra sig rejält påmind.

nyfiken-tradgard-text-hemsida
Till kursen

Vår kurs är den andra i serien ”Nyfiken på Feng Shui” som ger dig 5 tips för god Feng Shui i trädgården och är helt kostnadsfri. Idén med serien är att vi vill visa dig hur roligt det är att lära sig Feng Shui via en webbkurs. Har du aldrig provat tidigare är det här ett jättebra tillfälle samtidigt som du får med dig inspiration inför den stundande trädgårdssäsongen.

Kursen ger dig också en fin känsla för hur ”Feng Shui i Trädgården – del 1” är. I den finns de första grunderna inom Feng Shui samlade för en skön och grön trädgård i harmoni. Du kan också skapa abonnemang och bli medlem, då får du obegränsad tillgång till samtliga kurser så länge du själv vill. Läs mer här>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s