Februari och vi fyller ett år

Februari och dagarna blir längre, visst är det härligt. Den mörkaste tiden är förbi och allt börjar kännas lite lättare, tänk att ljuset är så betydelsefullt för oss. Vi har varit i den mörka yin perioden och nu blir det mer och mer yang ju närmare midsommar vi kommer.

Maria och Marianne
Maria och Marianne

Den här månaden vill vi slå lite extra högt på trumman för att det är Alla hjärtans dag och vi har jobbat ihop i ett år med att utveckla Feng Shui på lätt sätt. Otroligt vad tiden går fort när man har roligt. Det här vill fira så klart och det blir i dagarna tre. Vad det blir kommer i nästa inlägg. Syns då! Ha det så gott till dess. /Maria och Marianne

Ps. Om du har Instagram kan du följa oss där, bara klicka på den här länken så kommer du dit.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s