Har du något vid din entré som gör dig glad?

I så fall blir Chi också glad och du tar med dig den känslan in i ditt hem. Enligt Feng Shui är det genom entrén som möjligheterna kommer in i våra liv.

Älskar dessa kransar på våran ytterdörr, de gör mig glad och varm i hjärtat. /Maria

Det välkända begreppet ”Du blir vad du äter” går att också använda sig av här, det är genom entrén som Chi kommer in och ger hemmet eller trädgården energi. Vägen till entré och ytterdörr ska vara öppen, ljus och välkomnande.

Var huvudentrén är bör vara tydligt och vem eller vilka som bor i huset. Bor man i lägenhet eller hyr ett rum går det att sätta upp något fint på dörren som känns välkomnade. Och så här till jul är det vanligt med kransar eller något annat juligt fint. Det höjer och gör Chi glad som sen smittar av sig på oss.

I onlinekurserna Feng Shui i Hemmet och Feng Shui i Trädgården – del 1 finns massor inspiration och kunskap för hem och trädgård i harmoni. Hoppas vi syns i någon av dem! /Med värme Maria och Marianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s