Kläder och 20/80 regeln

Har du någon gång tänkt på hur mycket kläder du har och vad det är av det som egentligen används? Det finns något som kallas 20/80 regeln, alltså att vi bara använder 20% av de kläder som vi har, de andra 80% bara finns där.

Därför kan man vara ganska tuff när det är dags att gå igenom garderober och byråer. Försök att bara spara det som används och lämna resten till second hand. Eller varför inte annordna en klädbytardag, det är ett roligt sätt att träffas och på kuppen kan man få en helt ny garderob.

klader-i-tonFör att sedan lätt hitta i garderoben häng kläderna efter färg, det ger också ett lugnare intryck. Är det mönstrade kläder så häng efter den färgen som är mest dominat. Det här är även bra att tänka på när man har tröjor, handdukar eller sängkläder på hyllor.

Lever du ihop med en partner blanda gärna era kläder, det stärker er relation och er gemensamma chi. Är du singel och vill träffa en partner gör plats för en till i garderoben, byrån och andra platser i ditt hem.


Vill du veta mera om hur man skapar ett hem i harmoni är du varmt välkommen till
vår onlinekurs ”Feng shui i Hemmet” som just nu har ett fint hösterbjudande. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s