Att rensa i röran

Känner du igen den där känslan när man inte hittar det man söker? Man letar och letar och hittar allt annat än just det. Till slut växer frustationen och gallskriket är nära…
Men uppfostrade som de flesta av oss är kvävs det i halsen och ett missmod blir istället planterat i kroppen med en stor portion önskan om att varje sak ska vara på sin plats.

pusselbit-rensa-i-roran-inlagg-hemsidanÄr det rörigt omkring oss tar det energi och tid för att hitta det man söker. En viktig pusselbit för ett hem med skön och harmonisk känsla är att rensa och bara ha kvar det som man tycker om så långt det är möjligt, det ger plats för frisk Chi (energi). När man gjort det infinner sig oftast en lättnadskänsla, det blir liksom lite lättare att andas. Och som grädde på moset kan plötsligt positiva händelser ske helt oväntat.

Ibland kan lite hjälp på traven behövas för att komma igång att rensa. I våra kurser om hemmet finns det handfasta tips på hur du kan komma till rätta med det här. I vår  kostnadsfria kurs ”Nyfiken på Feng Shui” finns 5 smarta tips för god Feng Shui. Och vill du gå djupare med att jobba med ditt hem rekommenderar vi varmt att se våra kurser som du hittar här >>.  Varmt välkommen och väl mött i någon av våra kurser! /Maria och Marianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s