Visste du att – Om lyckosam färg

Rött hjärta rosVisste du att röd är en varm färg som påverkar oss starkt. Det är en passionerad och sensuell färg som står för styrka, framgång och kärlek. Inom Feng Shui anses det som en lyckofärg. För mycket av den röda färgen kan göra att det känns stressigt (yang), använd den sparsamt och med eftertanke.


I kurserna Feng Shui i Hemmet och Feng Shui i Trädgården – del 1 får du inspiration om färgernas betydelse och mycket mer om Feng Shui för hem och trädgård. Båda kurserna har som extra bonus en E-bok som enkelt kan laddas ner och skrivas ut. Hoppas vi syns i någon av kurserna, för det är verkligen berikande och kul med inlärning via webben. /Maria och Marianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s