Visste du att – Om symboler 2 av 2

ParVisste du att symboler har varit viktiga för människan i alla tider, det finns många hällristningar och statyer runt om i världen som vittnar om det. Ett effektivt sätt att uppnå det man vill i livet är att just använda sig av symboler, hjärnan uppfattar informationen blixtsnabbt och förmedlar önskan till det undermedvetna. Ser man symbolen ofta så dras man mot målet sakta men säkert likt en magnet. Ibland kan det gå väldigt fort och ibland kan det ta lite längre tid, då gäller det att ha tillit och inte ge upp. Symboler kan användas i alla möjliga sammanhang, t.ex. om man vill förbättra sin hälsa, hitta en partner eller kanske ett nytt jobb.

Har du någon symbol som betyder extra mycket för dig? 

I kursen Feng Shui i Hemmet får du inspiration och kunskap om det här och mycket mer.

Startsida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s