Visste du att – Om våren

Visste du att vårens energi gör oss glada, entusiastiska och mer säkra på vad vi vill. Det är en bra tid att fundera på hur idéer ska förverkligas och att starta nya projekt. Det är träelementets pigga, uppåtsträvande och igångsättande energi som tar tag i naturen och smittar av sig på oss.


Det här och mycket mer finns i våra kurser. Skapa abonnemang och bli medlem, då får du obegränsad tillgång till alla våra kurser så länge du själv vill. Läs mer här >>  Feng Shui på lätt sätt – webbkurser >

Startsida

3 reaktioner till “Visste du att – Om våren

  1. Ja Josef precis så…. När Naturen får vara frisk och behålla sina växlingar med varje unik energi, när vi blir duktigare att vara mer i takt dem och hämta kraft som Maria skriver – så finns det en ganska skön framtid att se fram emot.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s