Visste du att – Om soptunnan

SoptunnaVisste du att man helst bör unvika att placera soptunnan vid ingången till trädgården. Inom Feng Shui anses sopor innehålla sunkig Chi som kan följa med in i trädgården och vidare in i bostaden. Om soptunnan inte går att flytta kan den lätt döljas bakom en snygg skärmvägg eller några buskar.

I kurserna om Feng Shui i Trädgården får du inspiration och kunskap om det här och mycket mer för en trädgård i harmoni. Du kan skapa abonnemang och bli medlem, då får du obegränsad tillgång till samtliga kurser så länge du själv vill. Läs mer här >>  Feng Shui på lätt sätt – webbkurser >

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s