Visste du att – Om krukväxter

BenjaminfikusVisste du att växter inomhus knyter an till naturen samt hjälper till att rena luften. De kan också reducera strålning ifrån elektriska aparater, så att till exempel ha en växt på skrivbordet bredvid datorn kan vara en god idé. NASA har kommit fram till att det finns ett antal gröna växter som är speciellt bra på det här, några växter som de rekommenderar är bland annat:
Brudorkidé – Prickblad – Ampellilja – Krysantemum – Murgröna – Gerbera – Benjaminfikus – Fredskalla – Svärmorstung – Aloe – Novemberkaktus – Paradisträd.


I kursen Feng Shui i Hemmet får du kunskap om det här och mycket mer för ett hem i harmoni. När du skapar abonnemang och bli medlem får du obegränsad tillgång till samtliga kurser så länge du själv vill. Läs mer här >>  Feng Shui på lätt sätt – webbkurser >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s