Visste du att – Om trädgårdens gångar

Trädgårdsgång grusVisste du att en rak gång har ett snabbare energiflöde än en svängd och väljer man grus istället för sten ger det en annan närvaro när man går på den. Oavsett vilken typ av gång man väljer kommer de att bidra till en lugnare atmosfär därför att de skapar ett tydligt spår för Chi att följa, utan dem finns en risk att energin forsar fram okontrollerat genom trädgården.

I kurserna om Feng Shui i Trädgården får du kunskap om det här och mycket mer för en trädgård i harmoni. Skapa abonnemang och bli medlem med obegränsad tillgång till samtliga kurser så länge du själv vill. Följ med i Feng Shuis underbara värld för en intressant och spännande resa. Till Feng Shui på lätt sätt – webbkurser >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s