Visste du att- Om att vara i sin kraft

Visste du att kraftposition innebär att man har stöd i ryggen och på sidorna med fri sikt framåt, det ger en trygg känsla för vårt undermedvetna.
Står eller sitter man med ryggen mot en dörr har man ingen som helst aning om vad som händer bakom och hamnar helt enkelt i en försvagad position som kan leda till trötthet, irritation eller orolighet. Ja, man kan faktiskt till och med bli helt utmattad om man ofta befinner sig i en försvagad position. Därför är det bra att tänka efter var man står, sitter eller sover för att behålla sin kraft. En stor härlig fåtölj är en fin symbol för kraftposition.

Följ med i den spännade och intressanta värld som Feng Shui ger oss.  Skapa abonnemang och bli medlem med obegränsad tillgång till samtliga kurser så länge du själv vill. Till Feng Shui på lätt sätt – webbkurser >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s