Visste du att – om energihöjare

SantpaluaVisste du att växter är absolut det snabbaste och enklaste sättet att ta till om du vill höja chi i ett rum, alltså föra in glada och pigga energier.
Krukväxter eller en bukett blommor för in yang-energin och kan lysa upp den mest tråkigaste plats. Men kan också göra den ännu tristare, så var observant på hur de mår. Här är en liten söt Saint Paulia i en udda tekopp som förgyller mitt köksfönster i väntan på våren, det är den jag ser och inte snön som envist ligger kvar vid bäckkanten.


Mariannes vårblommorDet är lika i en trädgård, starka och klara färger på växter lyfter snabbt Chi och höjer energin. Det kan passa bra vid en entré eller där man vill vara sociala som på den stora uteplatsen med plats för många. Även prydnadsföremål, möbler, dynor och parasoll med starka färger har samma effekt. Här en underbar chihöjare vid Mariannes entré, man kan ju inte bli annat än glad när man ser arrangemanget, eller hur?!

Följ med på intressant och spännande resa som Feng Shui bjuder på.  Nu kan du skapa abonnemang och bli medlem med obegränsad tillgång till alla våra kurser så länge du själv vill. Till Feng Shui på lätt sätt – webbkurser >>

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s