Visste du att – Feng Shui betyder vind och vatten

Vind och vattenTvå fenomen i naturen med vilkas rörelsemönster vi kan beskriva flödet av den energin som virvlar osynligt runt oss. Vår omgivning och närmiljö påverkar oss dagligen med färger och former som lämnar avtryck i vårt undermedvetna. Den flera tusenårig kinesisk filosofin hjälper oss ännu i dag att hitta balans och harmoni i vår vardag.

Följ med i Feng Shuis värld som är både en intressant och spännande resa.  Skapa abonnemang och bli medlem med obegränsad tillgång till samtliga kurser så länge du själv vill. Till Feng Shui på lätt sätt – webbkurser >>


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s