Feng Shui

Balans stenar, litenDen flera tusenårig kinesisk kunskapen och filosofin hjälper oss ännu i dag att hitta balans och harmoni i vår vardag.

Feng Shui betyder vind och vatten, två fenomen i naturen med vilkas rörelsemönster vi kan beskriva flödet av Chi-energin som virvlar osynligt runt oss. Vår omgivning och närmiljö påverkar oss dagligen med färger och former som lämnar avtryck i vårt undermedvetna. Många gånger är det små förändringar som ger stort genomslag och bidrar till att förändra en helhetskänsla. Även hänsyn tas till färger, former, material och hur landskapet ser ut omkring oss.

Följ med på en intressant och spännande resa i Feng Shuis värld. Våra kurser finns att hitta här där du kan skapa abonnemang och bli medlem med obegränsad tillgång till samtliga kurser så länge du själv vill. Till Feng Shui på lätt sätt >>


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s